Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vem är jag?

Hej!

Mitt namn är Viktoria men jag föredrar att kallas för Vilja.  I den här bloggen kommer jag dela med mig av min nya “livestyle” att det går att ta sig från botten men att ändå vara och känna sig “toppen”.

Hur då?

Vi har alla val idag gjorde jag valet att prioritera mig själv och min ork. Jag kunde exempelvis välja att tacka nej till en väns erbjudande skulle göra mig till en sämre människa, men istället valde jag att testa denna människa. Genom att sätta gränser och prioritera våran dyrbara tid så var jag tvungen att tacka nej till en träff med en god förklaring om varför kommer jag nu se om denna människa värdesätter och respekterar mig tidigt eller om det är en människa som inte kan acceptera mig som person. Klart! Stort tack till Anne  mer info om henne på Anne von Porats blogg där hon bloggar om en hel del spännande kanske rent av också okända saker för den “vanliga Svensson”.

På återseende

Vilja

1 comment / Add your comment below

 1. Bra sagt! Att välja att prioritera dig själv är ett svårt val för vissa människor och andra kan tycka att det är självisk, men jag tycker ärligt talat att det är ett av de bästa besluten man kan fatta för att upprätthålla god mental hälsa.

  En sann vän bör värdesätta och respektera dig som person utan tvekan. Den som inte värdesätter din tid eller närvaro, eller som inte respekterar dina gränser, är enligt min mening inte någon som är värt att ringa en vän.

  Bra idé Vilja!

  Jag ser fram emot att läsa mer!
  —————————————————————————
  Well said! Choosing to prioritize yourself is a difficult choice for some people and others may find it selfish, but I honestly think it is one of the best decisions one can make to maintain good mental health.

  A true friend should value and respect you as a person without question. Anyone who does not value your time or presence, or who does not respect your boundaries, is in my opinion not someone worth calling a friend.

  Great Idea Vilja!

  I look forward to reading more!

Lämna ett svar

Till startsidan